Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε.ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Οι επιχειρήσεις, τα Τραπεζικά Ιδρύματα, οι έμποροι, οι ιδιώτες, οι γονείς, οι δάσκαλοι κατανοούν, ολοένα και περισσότερο, τα οφέλη της διαμεσολάβησης, ως έναν συμβιβαστικό τρόπο επίλυσης των συγκρούσεων και διαφορών. Δεδομένου ότι ο θεσμός της διαμεσολάβησης εφαρμόζεται πρακτικά από το έτος 2019 στην Ελλάδα με μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα, έχει ανοίξει ένας επιστημονικός διάλογος που στοχεύει στην στήριξη και ενδυνάμωση του θεσμού καθώς και στην αξιολόγηση και επίλυση των ζητημάτων, ουσιαστικών και δικονομικών που έχουν προκύψει.

Το Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε. σε συνεργασία με το Κέντρο δια βίου μάθησης EasyEDUCATION οργανώνουν ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ στην Βέροια του ν. Ημαθίας, ως σημείο αναφοράς και συνάντησης νέων και παλιότερων διαμεσολαβητών με στόχο να συζητηθούν τα προβλήματα που τους απασχολούν και τα νέα δεδομένα της διαμεσολάβησης. Έλληνες και Διεθνώς αναγνωρισμένοι διαμεσολαβητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε μια γιορτή για την ΕΙΡΗΝΗ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλη στην Νάουσα ν. Ημαθίας στις 16-17 Μαρτίου 2024, που βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής Αριστοτέλη, στον τόπο όπου ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της αρχαιότητας δίδαξε τα ιδανικά της πλατωνικής φιλοσοφίας στον κοσμοκράτορα Μέγα Αλέξανδρο (*Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας θα ενημερωθείτε εγκαίρως).

Οι σύνεδροι αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, θα λάβουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ συμμετοχής.

Το Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε. σε συνεργασία με το Κέντρο δια βίου μάθησης EasyEDUCATION σας καλεί να συμμετέχετε στο  Συνέδριο Διαμεσολαβητών και τις παράλληλες εκδηλώσεις ως εισηγητές, εκθέτες ή ακροατές. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί η ιστοσελίδα του Συνεδρίου και θα λάβετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την συμμετοχή σας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Copyright © kedive.gr 2024